Ta bort Hitta min iPhone genom webben

Steg 1.

Se till att enheten som ni ska ta bort från Hitta min iPhone är helt avstängd. Dvs, tryck och håll inne on/off knappen på enheten och se till att den stängs av helt. Gör detta innan ni börjar resten av guiden.

Steg 2.

Gå in på https://www.icloud.com. Logga in med hjälp av ert Apple-ID.

Om ni har tvåstegsverifering eller tvåfaktorverifiering, så var förberedd på att få ett SMS eller meddelande på den andra enheten som ni är inloggade med samma Apple-ID.

Steg 3.

Välj Hitta iPhone.

Steg 4.

Eventuellt behövs det loggas in ännu en gång.

Steg 5.

Eftersom enheten som ska tas bort är avstängd så kommer det att finnas ett kryss vid sidan av den. Klicka på det krysset.

En varning dyker upp, välj Ta bort.

Färdigt.