Inställningar för Outlook 2007

Konfiguerera Outlook 2007 för mail hos oss

Gå in i Kontoinställningar → Epost → Nytt

Kryssa i rutan Konfigurera serverinställningar eller ytterligare servertyper manuellt

Nästa

Nästa

Fyll i ditt namn, din epostadress, lösenord och inkommande/utgående server: i8t.com. Kontotyp väljer du IMAP om du vill ha mailen på servern och kommer använda webbmail eller någon mobil enhet. Eller möjligtvis en annan dator med samma konto och vill ha synkroniserad mail. Vill du inte ha mailen på servern kan du välja POP3.

Tryck på fler inställningar, och fliken Utgående server, kryssa i att den utgående servern kräver autentisering.

På fliken Avancerat, välj att den utgående servern pratar på port 24

Tryck på OK, sen på Testa kontoinställningar

Tryck på Stäng → Nästa.

Nu är du klar