Inställningar för Windows Live Mail

Konfiguerera Windows Live Mail för mail hos oss

Har du redan kört igång Live Mail och använt för e-post tidigare, gå till Steg 2

Steg 1 - Starta Windows Live mail

Gå till Steg 3

Steg 2 - Om Windows Live mail redan används, gå till Konton och tryck på Lägg till konto.

Steg 3

Fyll i ditt namn, din epostadress, lösenord.

Kryssa i rutan Konfigurera serverinställningar manuellt

Fyll i ditt namn, din epostadress, lösenord och inkommande/utgående server: i8t.com. Kontotyp väljer du IMAP om du vill ha mailen på servern och kommer använda webbmail eller någon mobil enhet. Eller möjligtvis en annan dator med samma konto och vill ha synkroniserad mail. Vill du inte ha mailen på servern kan du välja POP3.

Nu är du klar