Att skapa ett nytt e-postkonto

För att skapa ett nytt e-postkonto fyll i användarens namn och önskade e-postadress. När du trycker på ”Skapa epostkontot” får du alla användaruppgifter det nya kontot behöver. Tänk på att spara uppgifterna, eller klicka på länken ”spara uppgiferna som pdf” för att ha kvar en kopia på dem. Vi kan inte se ett lösenord när det väl är satt eftersom det är krypterat. Glömmer du lösenordet kan du istället byta lösenord.

Steg för steg

För att skapa en e-postadress, fyll i fullständigt namn och e-postadress.

När du tryckt på skapa får du upp en sida med kontots alla detaljer, lösenordet är krypterat och går inte att komma åt, så notera det.

Rekommenderas: du kan spara en PDF med kontots uppgifter

Du kan sen gå in på kontot och justera eventuella inställningar i efterhand.

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.