Aktuell driftstatus - planerade arbeten och aktuella störningar

Vi presenterar planerade arbeten och avbrott på vår "serverinfo" mailinglista. Vi lägger till alla som får inloggning till vår kundzon i den.

Om du vill prenumerera eller sluta prenumerera kan du ändra din status här:

lopnet.se/serverinfo.htm

Aktuell störning och planerat arbete presenteras även på

lopstatus.se och lopdrift.se - samma sida två olika namn. Ligger på helt separat nätverk från ordinarie server och på fysiskt annan plats.

Sen har vi övervakning via pingdom, som har en publik statistik sida med historiska avbrott etc på alla tjänster. Den finner du på:

stats.pingdom.com/tc79szbszkst