Tunnelblick VPN konfiguration

Öppna programmet  Tunnelblick från Programmappen, Launchpad eller Spotlight

Om du möts av följande dialogruta välj alternativet "Convert Configurations"

På nästa dialog, tryck på mittenalternativet "Do not check for change".

Om du vill hålla Tunnelblick uppdaterat (rekommenderas) trycker du på "Check Automatically" - du kan kryssa ur rutan "Include anonymous system profile"

Nästa dialog frågar vart du vill ha ikonen i menyraden. Rekommenderat val är "Place Icon Normally"

Om du har en konfiguration välj alternativet "VPN Details..."

I popupmenyn Set DNS/WINS välj alternativet "Do not set nameservers"

Kryssa också ur rutan "Check if apparent public IP address changed after connecting."