2020-02-09 Planerat servicefönster

Avseer tjänst: Planerat arbete på filserver

Period: 2020-02-09 07:00-08:30

Status: Utfört

Kort information: Planerat arbete kommer innebära störningar

Mer information: Vi kommer byta viss lagring, under tiden bytet sker kommer filservern vara avstängd. Den kommer också få alla säkerhet och systemuppdateringar som finns tillgängliga i samband med arbetet. Vår webbserver med dedikerat ip kommer få nytt system och php kommer uppgraderas från 7.1 till 7.3. Vår MySQL server fick en systemuppdatering också.