2018-10-12 Aktivering av https ssl via letsencrypt för alla domäner

Avseer tjänst: Införande av https certifikat via dns validering för alla kunder

Period: 2018-10-12 17:00

Status: Information

Kort information: Vi har infört kostnadsfria letsencrypt certifikat för alla kunder.

Mer information: I version 2 av vår letsnecrypt implementering skippar vi helt fil validering, krångliga 301 undantag i htaccess och annat stök. Vi validerar domänen enbart via ett par DNS uppslag.

Krav:

1. Domänen behöver peka på vår PHP 7.1 eller PHP 7.2 miljö. (eller nyare)
  2. Och att vi har NS pekare på någon av våra namnservrar, lämpligen ns1.i8t.com, ns2.i8t.com och ns.i8t.net.