Säkerhetskopiera din iPhone till din dator

Hur du gör en fullständig krypterad backup av din iPhone till din dator

• Börja med att koppla i laddningskabeln in i telefon och datorn via USB.
  • Starta iTunes.
  • Det kommer poppa fram en ruta i iTunes som frågar ifall du vill tillåta din dator att kunna se informationen på din telefon. Klicka på fortsätt.

• En ruta kommer poppa fram i telefonen som frågar ifall du litar på datorn och då klickar ni ”Lita På”.

• En grå telefon ikon kommer nu finnas Itunes, klicka på denna för att se mer alternativ.

Telefon information.png

• Under ”Säkerhetskopiering så finns det 3 alternativ. ”Den här datorn” och ”Kryptera den lokala säkerhetskopian ska vara i bockade. Eftersom detta är första gången så kommer det poppa upp en ruta som ber att ni skapar ett lösenord för säkerhetskopian. Ifall lösenordet skulle glömmas bort så finns det en ruta för bockad som informerar att lösenordet sparas i nyckelringen.

• Klicka på ”Säkerhetskopiera nu”.